search
Revista online de Beauty & More

Tratamente naturiste ON-CO DETOX

s
13 iul., 2021

Tratamente naturiste ON-CO DETOX

                        

Trei produse noi pe piața românească, 100% naturale, 

menite a sprijini tratarea unora dintre cele mai raspandite afectiuni:

 diabet, afectiuni oncologice și osteo-articulare. Trei tratamente naturiste inovatoare pentru cancer.

 

Povestea acestor suplimente începe în anul 2014 când soția mea a fost diagnosticată cu cancer. Acum ea este doar o fostă pacientă oncologică vindecată. La câțiva ani de la vindecarea soției mele, am vrut să dăm mai departe toate cunoștințele noastre, am publicat cărți în care am descris pe larg metoda și suplimentele folosite, dar mulți pacienți se confruntau cu faptul că nu puteau să ia seara peste 20 de suplimente cu minimum un litru de apă.

Mini-curs  GRATUIT pentru pacienții oncologici : click aici 

Și soției mele îi venea greu să ia atâtea suplimente, dar le lua. În anul 2020 fiind blocați în casă datorită Covid-ului am avut timp să publicăm două cărți în care am descris tot ceea ce am făcut eu ca să mă vindec. După ce am publicat cărțile ,, Cum m-am vindecat de cancer prin metoda Detox Nutri Fit” (autori Văduva Marius și Văduva Annemarie ) ne-am hotărât să producem niște suplimente care să conțină tot ceea ce luam eu. După aproape doi ani aceste suplimente au primit toate certificările necesare și pot fi acum comercializate în farmacii și magazine naturiste după foarte multe aprobări și teste.                              

În prezent pentru a putea ajuta și alte persoane bolnave de cancer sau diabet, am deschis o clinică de terapii naturiste și ținem cursuri experiențiale LIVE online de Onco-Nutriție și Onco-Fitoterapie (click aici pentru detalii cursuri).

 Recenziile pacienților și ale cursanților noștri le găsiți pe Google sau aici.

Ca urmare a experienței terapeutului Marius Văduva, în Clinica Detox Nutri Fit de fitoterapie integrativă si oncologie integrativă, pe pacienții care au beneficiat de îmbunătățirea semnificativă a stării de sanatate sau chiar de vindecarea unor afecțiuni (conform recenzii Google și recenzii din cărțile ,,Cum m-am vindecat de cancer prin metoda Detox Nutri Fit”), demonstrate prin analize și evaluări clinice ulterioare,

 Clinica Detox Nutri Fit a decis să vină în ajutorul pacienților prin dezvoltarea a trei suplimente alimentare menite să înglobeze proprietățile mai multor produse existente pe piață și utilizate cu succes în tratarea pacienților noștri. 

Aceasta face ca efectul produselor noastre sa fie îmbunătățit prin asocierea în mod optim într-o singură capsulă a cantităților de substanță activă din suplimente deja testate și care anterior se găseau individual sau parțial într-un număr mult mai mare de capsule.

 Osteo Detox susține sistemul osteo articular, Dia Detox susține funcția pancreasului și reglează nivelul glucozei din sânge iar On-Co Detox este un tratament naturist pentru preventia cancerului.                                                    

 Suplimentul alimentar Osteo Detox este un produs nou care susține sănătatea oaselor. Bambusul este o importantă sursă naturală de siliciu care protejează și contribuie la dezvoltarea articulațiilor și a oaselor.  Îmbunătățește flexibilitatea la nivelul sistemului osos prin creșterea cantității de colagen care reprezintă componenta proteică a oaselor. Turmericul are proprietăți antiinflamatorii excelente, iar curcuminul din compoziția sa este un puternic antioxidant. Ovăzul este o sursă de proteine, minerale, oligoelemente și vitamine.

Dia Detox menține nivelul optim al glucozei în sânge. Extractul din semințele de fasole albă care se regăsește în compoziția sa normalizează nivelul de glucoză, scade cantitatea de zahăr din sânge, normalizează metabolismul. Fructele de afin sunt echivalentul vegetal al insulinei. Gymnema sylvestre reduce pofta de dulce, crește capacitatea pancreasului de a secreta insulina prin regenerarea celulelor care produc acest hormon, crește capacitatea tesuturilor de a utiliza glucoza. 

On-Co Detox este un supliment alimentar anticancer de chimioterapie vegetală benefic pacienților cu afectiuni oncologice. În compoziția sa se găsesc substanțe provenite din 17 plante, minerale și vitamine care de-a lungul vremii și-au dovedit eficiența pe studii, dar și în evoluția stării de sănătate a pacienților cu probleme oncologice, tratați de către terapeuții noștri. 

Graviola și turmericul activat pot trece bariera hematoencefalică în cancerul cerebral și distrug celulele canceroase fără să le afecteze pe cele sănătoase. Determină distrugerea tumorală directă. Acetogeninele din graviola inhibă compușii din celulele canceroase. Fitochimicalele din graviola continuă atacul asupra celulei canceroase până când aceasta rămâne fără energie, apoi efectul chimioterapeutic al acetogeninelor duce la distrugerea completă a celulei canceroase.

Graviola reduce efectele secundare ale chimioterapiei și radioterapiei atunci când se administrează citostatice sau radiații. Graviola are 82 de fitochimicale acetogenine diferite care oferă un sprijin puternic în chimioterapia vegetală. În anul 1997 s-a descoperit că acetogeninele din graviola au o putere de 10.000 de ori mai mare decat Adriamycin (un medicament chimioterapeutic). 

Graviola are efecte citotoxice excelente, demonstrate prin numeroase studii internaționale rezultand distrugerea celulelor canceroase de colon în toate testele efectuate, dar și în cancerul renal, uterin, ovarian, adenom de prostata, pancreatic, hepatic, osos, mamar, testicular. Spre deosebire de Adriamycin, graviola nu are niciun fel de efect negativ sau toxic asupra celulelor sănătoase.

În anul 1997 Universitatea Purdue din SUA, a făcut public un amplu studiu asupra calitatilor anticancerigene ale graviolei. Potrivit studiului graviola blochează sursele de energie ale celulelor cancerigene, distrugandu-le. Cercetătorii au demonstrat faptul ca din 14 tipuri de acetogene, 13 sunt mai eficace contra cancerului mamar, cancerului pancreatic și în cancerul hepatic decât medicamentele standard administrate. S-au efectuat studii pe graviola în SUA, Republica Guyana, Indonezia, China, Filipine, Surinam, Trinidad, Tobago, Republica Dominicana, Puerto Rico, Columbia si Brazilia, iar proprietatea antitumorală a graviolei a fost brevetată de cel puțin nouă companii farmaceutice. 

In 1976 Institutul National de Cancer al SUA a demarat un studiu cu finanțare federală. În urma studierii a peste 20.000 de specii de plante, frunzele de graviola Annona Muricata, s-au dovedit a avea un puternic efect antitumoral. Graviola declanșează apoptoza celulelor canceroase (moartea programată a celulelor canceroase) și este antiproliferativă, crescând activitatea celulelor ucigase NK Natural Killer cu pâna la 300%, activează macrofagele si induce sinteza oxidului nitric, activează celulele dendritice care modulează răspunsul imunitar primar și reduce hiperglicemia cauzată de secreția excesivă de adrenalină și reduce acțiunea enzimei ornitin decarboxilază crescută în stările neoplazice. Turmericul și piperina cresc  biodisponibilitatea graviolei. Curcumina este principala substanță activă din turmeric și inhibă angiogeneza, creșterea , proliferarea și migrarea celulelor canceroase , precum și activitatea enzimei proinflamatoare COX2 ( cea care împiedică maturarea limfocitelor T și favorizează creșterea tumorilor ), induce apoptoza. În 1993, cercetătorii din Taiwan au descoperit ca curcumina blochează kinazele PKC, doar una dintre proprietățile anticancerigene ale curcuminei, blocheaza kinazele, care sunt răspunzătoare pentru multiplicarea necontrolată a celulelor canceroase. 

Piperul negru sau Piperina – În urma combinării curcuminei cu piperina, biodisponibilitatea curcuminei crește de 20 de ori. Fără piperină curcumina nu are efect.  

Fructele de zmeur sunt bogate în acid elagic, un compus fenolic care ajută la prevenirea cancerului, inhibă creșterea celulelor canceroase și oprește dezvoltarea anumitor forme de cancer.  

Semințele de struguri sunt o sursă bogată de flavonoide cu efect antioxidant puternic, îmbunătățesc oxigenarea și nutriția țesuturilor. 

Quercetina, Resveratrolul și Acidul elagic din extractul de coji de fructe de rodie contribuie la protectia antitumorală. Resveratrolul stimulează înmulțirea celulelor sănătoase și capacitatea lor de regenerare. 

Licopenul are efecte antioxidante puternice, combate anumite tipuri de cancer. 

Drojdia inactivă  este bogată în proteine, are 18 aminoacizi, 15 minerale și complexul de vitamine B. 

Astragalusul normalizează numărul de limfocite T (LT – Killer si celulele Natural Killer NK , o formă specifică de  celule albe, care mănâncă  celulele tumorale) și mărește producția de imunoglobuline IgA și IgG. Polizaharidele din astragalus stimulează activitatea corticală  a pituitarei adrenale și reface numărul de celule roșii fabricate în măduva oaselor în cazul leucemiilor și stimulează producția proprie de interferon a organismului. Astragalusul are o acțiune deosebită în protejarea și întărirea sistemului imunitar. 

În SUA cercetătorii au condus cu success investigații și au ajuns la concluzia ca astragalusul poate fi un tratament alternativ pentru persoanele bolnave de cancer al căror sistem imunitar este compromis de chimioterapie și radioterapie.

 Extractul din frunze de măslin conține oleuropeină care conform studiilor reduce nivelul de glucoză, previne diabetul și formarea depunerilor de colesterol și este anticancerigen. Studiile arată beneficiile în cancerul de mezenteliom și cancerul de sân.  

Orzul verde contine cea mai mare cantitate de SOD (superoxid-dismutaza), una dintre cele mai puternice enzime cunoscute care stopeaza procesele degenerative cauzate de radicalii liberi. Specialiștii din cadrul centrului de Cercetare Genetică din Japonia au observant ca enzimele prezente în extractul de orz verde sau în pudra de orz verde neutralizează compușii nitrici responsabili pentru apariția cancerului. Dr. Yoshide Hagiwara, absolvent al Universitatii Kumamoto, a studiat orzul verde și a găsit sursa alimentară cu acțiunea enzimatică capabilă de a împiedica îmbolnăvirea și îmbătrânirea. Cercetările sale au fost recunoscute de Fundația Internațională de Medicină Preventivă, la conferința anuală pe tema ,, Înfrângerea procesului de îmbătrânire” din 1981, unde a primit premiul Academiei de Științe. 

Extractul din muguri florali de Salcâm japonez este un puternic antiinflamator, inhibă agregarea trombocitelor, antioxidant, mărește rezistența vaselor capilare, reducând fragilitatea capilarelor.

 Quercetina naturală din acest extract inhibă producerea și eliberarea de histamine și a altor mediatori alergici/inflamatori, are efecte antitumorale remarcabile, în special pentru cancerele de piele și prostată. Atacă doar celulele canceroase prin suprimarea alimentării lor cu sânge, prin blocarea hormonilor care stimulează tumora. 

Vitamina E reduce riscul de cancer și de boli cardiace, încetinește procesul de îmbătrânire și întărește imunitatea. 

Vitamina C este anticancerigenă, generează o creștere rapidă a numărului de celule T, asigură absorbția fierului, contribuie la formarea globulelor roșii. 

Gheara mâței este antitumorală, antioxidantă. Studiile de laborator au evidențiat faptul că poate fi folosită în terapiile antitumorale pentru că previne diviziunea celulelor anormale. Planta s-a dovedit eficientă, împiedicând dezvoltarea celulelor tumorale și distrugându-le mai ales în cancerul de sân și în leucemii. Experimentele de laborator demonstrează că repară ADN-ul. 

Extractul din bulb de Usturoi  induce apoptoza celulelor tumorale și inhibă creșterea și invazia tumorii.  

Extractul de pin roșu chinezesc ( pycnogenol) are efecte anticancerigene certificate prin studii prezentate de Memorial Sloan Kettering Cancer Center si NCBI www.ncbi.nlm.nih.gov , are actiuni antimetastatice (Phytochemical analysis of pinus eldarica bark. Irvani S, Zolfaghari B. Res Pharm Sci 2014 Jul-Aug ; 9(4): 243-50.PMID:25657795 Free PMC Article) și ajută în cancerul de plămâni, așa cum reiese și din studiul realizat de Departamentul de Biotehnologii al Universității de Medicina Dalian (Pinus massoniana bark extract inhibits migration of the lung cancer A549 cell line.MaoP.,ZhangE,ChenY.,LiuL.,RongD.,LiuQ.,LiW.OncolLett.2017 Feb;13(2):1019-1023.10.3892/ol.2016 Dec 16.PMID: 28356994 Free PMC Article). 

Pycnogenol a fost recunoscut atât ca un excellent antioxidant, cât și pentru capacitatea sa de a preveni activarea NF-kB, un factor de transcripție care este hiperactiv în celulele canceroase. 

Dr.D.White a demonstrat că extractul de pin roșu blochează răspândirea celulelor carcinomului pulmonar uman. Alte studii realizate de ARCLI (Institutul Australian pentru cercetarea longevitatii / A randomized controlled trial investigating the effect of Pycnogenol and Bacopa CDRI08 herbal medicines on cognitive, cardiovascular and biochemical functioning in cognitively healty elderly people: the Australian Research Council Longevity Intervention ARCLI study protocol ANZCTR12611000487910. Stough CK, Pase MP, Croperley V,Myers S,  au demonstrat îmbunătățirea memoriei, reducerea afectării vaselor de sânge la nivel cerebral , reducerea inflamației  și a stresului oxidativ. 

Un alt studiu realizat în Coreea de Sud  demonstrează distrugerea selectivă , prin inducerea apoptozei celulelor tumorale din cancerul de sân. ( Pinusradiata bark extract induces caspase – independent apoptosis-like cell death in MCF -7 human breast cancer cells. Venkatesan T., Choi YW., Mun SP, Kim YK. Cell Biol Toxicol. 2016 Oct; 32(5) : 451-64:10.1007/s10565-016-9346-9.Epub 2016 Jul 12. PMID: 27400986. 

În alt studiu al S.U.A.science.gov se arata distrugerea celulelor maligne de fibrosarcom după administrarea unei singure doze de 300 mg extract de coajă de pin rosu.

În cazul în care doriți să achiziționați aceste suplimente, accesați link-ul de mai jos:

https://www.detoxnutrifit.ro/index.php?route=product/product&product_id=333&search=on+co+detox

Dacă doriți să citiți povestea noastră și cum s-a vindecat soția mea de cancer, accesați link-ul de mai jos:

https://tratamentenaturiste.detoxnutrifit.ro/curs/

Dacă doriți să primiți GRATUIT materiale informative pentru vindecarea cancerului, accesați link-ul de mai jos:

https://tratamentenaturiste.detoxnutrifit.ro/

Dacă doriți sa cumparati cărțile noastre , accesați link-ul de mai jos:

https://www.detoxnutrifit.ro/index.php?route=product/search&search=carte

Vă dorim sănătate maximă !

Văduva Marius  Onco-Terapeut

Văduva Annemarie Onco-Nutriționist 

Clinica Detox Nutri Fit 

Tel: 0770.962.750

www.detoxnutrifit.ro

Ema