Politică de confidențialitate

s

* CONFIDENTIALITATE

 

www.topsaloane.ro nu va colecta automat nicio informatie sau date care permit identificarea persoanelor fizice (de exemplu: nume, adresa;, numar de telefon sau adresa postala/electronica � �Date Personale�) prin intermediul site-ului, in afara cazului in care aceste informatii ne sunt oferite in mod voluntar de catre utilizatorii site-ului pe email sau telefonic. Aceasta furnizare voluntara de informatii va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite in conformitate cu termenii Regulamentului (UE) 2016/679 (GDPR).

Datele de contact primite de la dvs. in mod voluntar, pe email sau telefonic, sunt folosite in scopul evidentei comunicarii cu dvs., pentru marketing, pentru a va oferii promotii sau informatii noi despre produsele pe care le promovam si/sau pentru evidente fiscale.

Site-ul poate contine link-uri catre alte platforme sau aplicatii ce nu sunt gestionate de www.topsaloane.ro.

www.topsaloane.ro nu este responsabil pentru continutul sau politicile de confidentialitate ale site-urilor si aplicatiilor in cauza.

In cazul in care decideti sa solicitati stergerea datelor dvs. colectate prin intermediul site-ului, va rugam sa transmiteti solicitarea prin email la adresa topsaloane@yahoo.com si aceasta solicitare va fi luata in considerare in cel mai scurt timp.