search
Revista online de Beauty & More

Batumi stațiunea de la Marea Neagra copie fidela a Dubai-ului

s
24 iul., 2019

Batumi stațiunea de la Marea Neagra copie fidela a Dubai-ului

La Marea Neagra in Georgia exista o statiune mai putin cunoscuta care seamănă cu Dubai-ul.Hotelurile de lux ca Hilton,Sheraton, Le Meridien au încercat sa transforme stațiunea Batumi in Dubai . Exista o cladire care seamănă cu Burj Kalifa. Faleza are kilometri si este foarte lata, exista si banda separata pentru bicicletele închiriate . Puteti ateriza pe aeroportul din Batumi sau puteti face un circuit complet al Georgiei. O sa aveti o singura surpriza neplăcuta: plaja ..nu are nisip ,ci pietre.

Batumi este o statiune frumoasa din Georgia la Marea Neagra si are o clima subtropicala. Stațiunea este Dubai-ul Georgiei deoarece fata de restul stațiunilor si orașelor aici este foarte mult lux , puteti bea un espresso, puteti admira constructii impozante ce copiază cu fidelitate Dubai-ul. Bulevarde mari , faleze de kilometrii pe care puteti sa va plimbați in siguranța deoarece peste tot este politie  si o frumoasa padure de bambus. In centru exista un zgarie -nor in care aveti la ultimele etaje un carusel de lux .

In stațiunile marine din Georgia e bine sa aveti papuci de inot deoarece nu au plaje cu nisip , ci plaje cu pietre si in apa sunt pietre , in schimb nu au alge sau meduze .

Desi restul țării este foarte săracă , marii investitori ca Orbi au ales sa construiască aici. O statiune foarte sigura , la fel ca  si restul țării, ocupând  primele locuri din lume la siguranța .

Consultați vremea inainte , o sa va placa foarte mult aceasta statiune, ca si restul Georgiei .

Fiind una dintre cele mai sigure tari din lume, puteti face aici investitii financiare. Georgia este tara care înregistrează  cel mai rapid actele de cumparare din lume, la Orbi Grup puteti cumpara un apartament pe malul marii in doar o ora. Aveti nevoie doar de pasaport, fara nici un alt document si deveniți automat si rezident. La orice proprietare cumpărată, guvernul va ofera permis de rezidenta.Este singura tara in care va scoateti banii investiți in numai 4 ani.Un apartament pe faleza intr-un zgârie-nor, la doar 100 m de Marea Neagra, cu piscina in bloc interioara si exterioara, sălașe fitness,SPA, Casino, restaurante si loc de joaca pentru copii, costa minim 45.000 $. Suprafețele sunt de la 28 mp- 78 mp. Apartamentele sunt utilate si mobilate si le puteti inchiria prin Orbi Group si online 24/7.Detalii pe Orbi Twin Tower.Nu exista taxe imobiliare.

Ema