search
Revista online de Beauty & More

Hiroshima orașul care ar trebui sa ne reamintească ce inseamna o bomba atomica

s
4 aug., 2019

Hiroshima orașul care ar trebui sa ne reamintească ce inseamna o bomba atomica

Hiroshima este un municipiu din Japonia. A fost primul oras din istoria omenirii distrus de o bomba nucleară de către SUA la 6 august 1945.Orasul Nagasaki a fost distrus pe   9 august 1945. Au murit aproximativ 80.000 de oameni.In Hiroshima exista un Muzeu Memorial al Păcii si un Muzeu National al victimelor bombei atomice construit in 2003.  Municipiul  are 906 kmp si o populație de 1,19 milioane locuitori in 2015.

Daca doriți sa va cazati la un Ryokan, va recomandam Sansui Ryokan care are cea mai mare nota pe Booking de 8,2.Dormiti in camere japoneze, aveti WI-FI gratuit,puteti inchiria biciclete sa vizitati principalele obiective care sunt la 700 m de Ryokan.Camerele au paturi tradiționale Tatami si ,,paturi”Futon, adică rogojină de paie acoperita de o salteluta. La  Ryokan camerele au baia comuna.In camere găsiți costume Yukata, un fel de Kimono de vara subtire din bumbac cu care va puteti îmbraca  in oras la fotografii. La 700 m de Ryokan este Castelul din Hiroshima.Puteti lua un taxi 10 minute. Puteti vizita Myoei-ji Temple si Chosho-in Temple.

Acest oras ar trebui sa ne invete sa apreciem pacea si sa urâm războiul.Din pacate din aceasta lectie de istorie conducătorii mondiali nu au învățat nimic si in anul 2019 au permis înarmarea țărilor cu bombe nucleare. Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu ca istoria sa nu se repete …

Ema