search
Revista online de Beauty & More

Cauza spirituala a bolilor descoperită la timp ne poate vindeca trupul si sufletul

s
20 iun., 2019

Cauza spirituala a bolilor descoperită la timp ne poate vindeca trupul si sufletul

Desi medicina avansează zilnic , avem aparate din ce in ce mai performante , spitale ultramoderne,doctori din ce in ce mai iscusiți, avem roboti , inteligenta artificiala … cu toate astea numărul bolnavilor creste îngrijorător .Nu exista familie in care sa nu existe un bolnav de cancer . Din pacate nimeni nu se intreaba care este cauza spirituala a bolii, ce încearcă boala sa ne atragă atentia . Boala apare la multi ani dupa îmbolnăvirea sufletului , deoarece întâi se îmbolnăvește sufletul si abia apoi corpul . Îmbolnăvirea corpului se dorește a fi un semnal de alarma , de intoarcere la credinta , la Dumnezeu a bolnavului si a tuturor celor din familia lui , de eliberare din robia păcatelor si de curăție a sufletului prin spovedanie , Sfantul Maslu si Sfanta Împărtășanie . Boala vine sa ne întărească credinta pentru a putea ajunge in punctul in care sa spunem cu tot sufletul : Doamne, facă-se voia ta .Boala trebuie înfruntata duhovniceste . Asta nu insemna sa nu va operați daca trebuie sa va operați de urgentă, dar nu ajungeti sa deznădăjduiți si aveti speranța ca sufletul este mult mai important decât carcasa in care traieste . In multe cazuri boala vine ca urmare a păcatului . Boala devine prin acceptarea ei fara cârtire mijloc de tămăduire si curatire a sufletului .
Sa nu uitam ca Hristos i-a spus paraliticului:,,Iata te-ai facut sănătos . De acum sa nu mai greșești . “ De aici aflam ca boala lui se datora păcatelor lui . Alergând la Dumnezeu dupa vindecare ,se vindeca si sufletul si trupul . Cei ce nu-si platesc facturile păcatelor aici pe Pamant , o vor face dupa moarte , caci asa cum la gaze nu poate ramane nici o factura neachitată , nici in cazul păcatelor nu scapă ceva nepedepsit , asa ca e de preferat sa ne platim facturile aici decât sa murim cu ele neachitate. Alteori bolile sunt doar încercări ca sa vada Dumnezeu daca suntem vrednici sa devenim fii ai Lui . Sa nu uitam ca uneori Domnul cearta pe cel pe care il iubeste. Prin boala Domnul ne cheamă mai aproape de El . Boala este o cercetare a omului de către Dumnezeu.
Pana cand omul nu afla cauza spirituala care a dus la îmbolnăvirea lui nu se poate vindeca. Lucrez cu pacientii mei la aflarea cauzei spirituale care a dus la declanșarea bolii fizice .Bolile sunt medicamente amare care vindeca sufletul . Sigur ca nimeni nu isi dorește astfel de medicamente dar ele trebuie luate spre vindecarea sufletului . Atunci cand trupul suferă, sufletul se sfințește , iar scopul vieții este mantuirea sufletului adică ajungerea in Rai . Sănătatea este un lucru mare, dar binele pe care il pricinuieste boala , nu-l poate dărui niciodata sanatatea.
Rugaciunea ne ajuta sa înfruntăm corect boala .Daca rabzi boala cu multumire , ea devine pentru tine pricina de cununi cerești . Biserica este un spital duhovnicesc pentru vindecarea bolilor sufletești . Singurul doctor al trupurilor si al sufletelor noastre este  Hristos.

Un articol de Vaduva Annemarie
psiholog crestin
Clinica Detox Nutri Fit
www.detoxnutrifit.ro

Ema