search
Revista online de Beauty & More

Alexandru Abagiu sfaturi pentru make-up artiști

s
26 sept., 2019

Alexandru Abagiu sfaturi pentru make-up artiști

Să vă faceți propria plasă de siguranță  atunci când aveți evenimente importante, găsiți-vă propriul vostru loc de confort în care să vă puteți retrage atunci când aveți nevoie.

Încercăm să ne găsim mentori care să ne inspire. Urmează lucrurile care îți plac la mentorul tău.
Rămâneți educați , mergeți mereu la un nou Masterclass. Poate aflați un lucru nou folositor despre o pensulă, despre o poziție de lucru , orice informație vă poate fi folositoare cândva.
Este loc suficient pentru noi toti. Nu-mi plac persoanele care au o atitudine negativă. Faceți curățenie in profilele toxice din social media. Îmi place să împart informațiile cu ceilalți . Fiți buni profesioniști.
 Când nu îmi iese ceva, exersez un machiaj până când îmi iese , fac ore de muncă în privat pe rude sau prieteni. Verișoarei mele i se umflaseră buzele până  când am reușit  să aplic corect prima data rujul roșu.Apoi am fost la un Masterclass de specialitate.
Învățați să recunoașteți când nu știți să faceți      ceva. La o filmare dacă nu știți să lucrați cu latex pe fațâ….. o zi de filmare poate costa 10.000-20.000 euro pe zi .
Am stopat toate abonamentele la canalele de you tube care îmi luau din timp și mi se păreau nefolositoare.
Important este ca clienta să fie satisfacută, decât să fac ce machiaj doresc eu . Este mult mai important ce vrea clienta.
Dacă vreau sa fac un machiaj deosebit îl fac în privat . Mă bucur când aud ,, Fă-mi ce vrei tu. “ Trebuie să existe diversitate in meseria noastră.
Merg mereu la un nou masterclass nu după  câți urmăritori are pe pagină invitatul ,ci după cât de profesionist este, dacă am sau nu ce să învăț de la el.  Munca trebuie postata pe site-ul lui. Daca nu-i și postează munca prin fotografii va ramanec un necunoscut.
Clientele vor uneori și păr coafat și machiaj . Ce facem ? Eu nu am vrut sa mă ocup și de păr. A te juca cu mai multe strachini e o disimulare în care vei rămâne la un nivel mediu . Nu poți ține pasul cu tot ce apare nou in ambele domenii și nu vei mai ajunge un super -profesionist .
Urmați-va visul , fiți creativi !

Ema