search
Revista online de Beauty & More

Sfaturi pentru femeia insarcinata si educatia copiilor

s
8 iul., 2019

Sfaturi pentru femeia insarcinata si educatia copiilor

Sfaturi pentru femeia însărcinată

1-Dieta trebuie sa fie alcătuită in special din fructe dimineata ,freshuri de fructe,cereale tip musli cu miere, nuci,stafide, migdale si multe salate si ceaiuri cu miere in timpul zilei (evitati prăjelile si mâncarea de tip Fast -Food,carnea din Comert cu hormoni ,zaharul)mâncarea trebuie sa provină din surse cunoscute de la tara fara pesticide. Se pot elimina pesticidele, nitrații si nitriții din legume si fructe daca le tineti 10 minute in apa Kangen . Pentru comenzi si prezentari zilnice  filtre de apa Kangen Japonia sunati : 0740.12.16.77 

2-Nu trebuie sa te enervezi ,copilul va simți,face-ți  activități care va fac placere ,plimbări in parc,cititi  o carte buna,beti un ceai ,pictati ,plantati flori ,ascultati muzica de relaxare.

3-Parintii si bunicii trebuie sa se spovedeasca si sa se impartaseasca  inainte de nasterea unui copil pentru a nu transmite o factura de plătit a păcatelor lor, copiilor si nepotilor(din aceasta cauza se nasc atatia copiii bolnavi pentru ca oamenii nu se mai spovedesc ….copiii bolnavi nu se nasc din cauza medicamentelor luate de mama sau a radiografiilor făcute in timpul sarcinii, ci ca urmare a păcatelor nespovedite cu părere de rau ).

-E important ca mama sa cinstească duminica mergând la Biserica,pentru a hrăni copilul si cu Duhul Sfânt care se pogoară peste el in timpul Sfintei Liturghii , duminica sa se impartaseasca cat mai des pe perioada sarcinii.

-E important sa nu nasteti prin cezariana,daca este posibil(copilul este foarte  speriat cand nu se naște natural si ramane cu frici toata viata).Nu recurgeti la fertilizare in vitro ci la rugaciune, daca Dumnezeu nu va da un copil ,nu vi-l da pentr-un motiv …infiati un copil si o sa ramaneti însărcinată ,nu faceti nimic fara binecuvântarea Lui Dumnezeu prin binecuvântarea unui preot.

-Nu faceti avort, avortul duce la cancer de sân si de ovare.Nu va protejati, nu folositi sterilet  …caci o sa faceti cancer la ovare, nasteti toti copii pe care vrea sa vi-i dea Dumnezeu .. .ca sa va meargă bine in viata si sa va mântuiti caci scopul vieții este Raiul. Ovarele femeilor care nu nasc sau fac avort produc un hormon care e toxic si cancerigen …asa ca …mai bine un copil decât un cancer .Sanii care nu mai alăptează datorită avortului fac chisturi si noduli care se transforma in cancer.Atunci cand femeia ramane insarcinata se dezvolta milioane de celule noi in uter, ovare, sâni … celule care dupa avort mor si se transforma in celule canceroase.

-Pe perioada sarcinii nu trebuie sa fumați ,sa consumati alcool …deoarece consumul de alcool duce la nasterea unui copil care va deveni dependent de alcool, tigari sau droguri daca se consuma si nu v- a putea invata bine la scoala,deci v-a avea probleme serioase cu scoala din cauza fumatului pe perioada sarcinii sau a alcoolului (poate sa ajungă sa isi bată parintii cand va fi mare, deoarece celulele lui nervoase sunt lezate din pruncie).

-Numele copilului trebuie ales in funcție de Sfantul care va e drag si care vreti sa-l protejeze.

-Daca doriți sa nasteti un prunc curat ca un inger fara înclinații viitoare sexuale spre masurbare sau perversiuni sexuale ,este bine ca pe perioada sarcinii sa nu aveti raporturi sexuale (cititi Pravila Alba -Arsenie Boca -Editura Sophia).

-Ascultați muzica relaxanta,stati in natura cat mai mult ,in parcuri pentru a respira un aer de calitate.

-Dupa nastere copilul trebuie botezat cat mai repede ,iar dupa botez trebuie impartasit in fiecare duminica pana la vârsta de 7 ani, cand va trebui sa-i găsiți un duhovnic bun la care sa se spovedeasca minim in cele 4 posturi anuale (ideal este ca familia sa aibă același duhovnic pentru a-i putea îndrepta pe toți membrii familiei).

-Evitati pasta de dinti cu fluor si deodorantele cu aluminiu si sarea iodată.

-Un copil este un dar de la Dumnezeu …Învățați-l sa-L iubească pe Dumnezeu ,sa spună Tatal nostru seara ,dimineata ,la masa,sa isi faca cruce cand mănâncă …un copil fara un scop in viata ajunge un adolescent care se va droga si va bea….si ce scop mai frumos al vieții puteti sa-l învătați ,decât sa fie un om bun, ca sa poată câștiga Raiul si sa fie impreuna cu rudele si parintii in vesnicie impreuna! Dumnezeu e Tatal nostru si El orice ne iarta daca ne spovedim cu durere in inima ptr ce am facut.

-Ideal ar fi sa mergeți si la Sfantul Maslu slujba care se tine miercurea si vinerea ptr sanatate. Intai se vindeca sufletul apoi corpul.. .si Dumnezeu poate vindeca orice chiar si cancerul daca omul isi plange pacatele.

-Continuati sa va spovediti si sa va Impartsiti si dupa nastere ,Hristos a murit pe cruce ptr noi ca sa ne putem Impartasi cu sângele si trupul lui si astfel sa câștigam raiul.

-Trimite articolul mai departe daca ti se pare util.

-Nu lasati copiii la televizor mai mult de o ora pe saptamana, altfel la scoala vor avea rezultate școlare slabe (tableta,telefonul sunt interzise pentru copiii altfel devin violenti si nu isi vor atinge potențialul maxim de învățare ,creierul lor nu este pregătit sa proceseze atâtea informații /minut /imagini ( vezi online conferintele lui Virgil Gheorghe despre televizor si jocuri). Deficitul de atentie ADHD  are cauza consumul de zahar si consumul de internet .Ce educatie pot primi pe internet ? Ganditi-va bine …

-Cărți utile  găsiți la Librăria Sophia online , cărți care va vor schimba viata pentru educatia copiilor . Va recomand cărțile Sfantului Iosn Gura  de Aur despre educatia copiilor .

-Daca aveti fete , in adolescenta vorbiti cu ele ca atunci cand vor creste întâi sa se căsătorească si apoi sa isi înceapă viata sexuala care este pentru nastere de prunci ,învatati-le ce mare valoare are fecioria lor !Daca baiatul nu o cere de nevasta inseamna ca nu o iubeste si atunci cum poti oferi fecioria ta cuiva care nu te iubeste si care te foloseste ca pe un obiect pentru cateva luni sau câțiva ani…asa o sa le feriți sa sufere si sa ajungă la avorturi si la tot felul de boli sexuale care vor avea ca urmare infertilitatea lor viitoare .Sfatuiti-le sa se căsătorească cu baieti care cred cred in Dumnezeu, ca sa aibă o viata frumoasa .Vorbiti cu fetele despre viata sexuala si  despre valorile vietii,despre scopul vietii de a ajunge in Rai , spuneti-le sa nu faca avorturi si sa trăiască dupa voia lui Dumnezeu ca sa le meargă bine in viata si sa ceara acordul unui preot si binecuvântarea lui inainte de căsătorie .Cand preotul binecuvântează si Dumnezeu binecuvântează căsătoria merge bine . Multe căsătorii nu merg pentru ca nu au cerut sfatul niciunui preot daca se potrivesc sau nu sa se casatoareasca, caci căsătoria e o legătura pe toata viata si chiar si in eternitate dupa moartea corpului. Cand se îndrăgostesc in adolescenta , doi tineri trebuie sfătuiți sa meargă impreuna la spovedit si sa întrebe inainte de a se împrieteni daca sa se logodeasca , daca se potrivesc , daca sa se căsătorească , sau poate ca nu sunt potriviți unul pentru altul. Exista viata vesnica asa ca feriți-va sa credeti in reancarnare ! Mare păcăleala sa încerci sa fii bun in alta viata in loc sa fii bun acum in aceasta viata ! e o păcăleala a diavolului .

-Nu aștepta sa se schimbe lumea ,începi prin schimbarea ta!

-Stiti de ce bate inima ? Pentru ca are suflet . Dumnezeu ne- a creat trup si suflet .Sufletul l- am primit cu 9 luni inainte  de nastere in burtica mamei !Un copil are suflet inca din prima zi ! Inima este casa sufletului.

-Cea mai buna nastere este cea in apa , exista centre unde au inceput sa practice nasterea in apa . Nastere ușoară si sa creșteți copii sfinți, ca de oameni rai e plină lumea. Mamele pot schimba lumea prin educatia pe care o ofera copiilor lor. Ele ii vor educa sa devină oameni adevărați, de cuvant sau nu. Mama il sfințește pe copil sau il strica daca il răsfață prea mult și-i cumpara mobil cu acces la internet si nu-l corectează cand greșește .

Nastere ușoară !

Ema