search
Revista online de Beauty & More

LASER SALONS. RO

s

LASER SALONS. RO

Telefon: 0761.164.831

Zona: Piata Romana - Atheneul Roman

  • Salon de Infrumusetare
  • Bucuresti , sector 1
  • Posted 3 ani ago

Servicii:

Descriere

Salon de epilare definitivă Laser Alma Soprano Ice

Aparatură epilare de ultimă generație

 

Salut, Noi suntem LaserSalons.ro

Atunci cand arati bine, te simti bine si creste increderea in tine! Dorim sa oferim cele mai bune servicii folosind cele mai performante tehnologii existente in industrie.

Zi de zi, cu pasiune si pricepere oferim servicii de ingrijire si infrumusetare, folosind mereu cele mai inovatoare tehnici si produse profesionale pentru a oferi cele mai bune rezultate.

Ne ghidam dupa inalte standarde cand vine vorba de serviciile oferite.

Va oferim ingrijirea la un nivel inalt, un complex al serviciilor care sa cuprinda tot ceea ce este necesar ingrijirii. Serviciile de epilare corporala, tratamentele diverse se dedica atat barbatilor, cat si femeilor. Indiferent de sezon, epilarea se impune, precum si orice metoda menita sa completeze misiunea de cosmetizare a corpului.

Abonamentele de epilare definitiva pentru Membri

Tratamentele de epilare definitiva pe care le-am creat pentru pachetele de membru ofera o serie de programari personalizate pentru tine ce sunt create cu dorinta de a te face sa te simti bine in pielea ta si sa fii tu insati! Cu un plan dedicat de epliare definitiva rezultatele sunt pe masura si in acelasi timp fara durere. Bucura-te de viata fara pic de par nedorit.

De ce sa devii Membru?
Rezultatele bune iau timp, de aceea am creat o gama larga de pachete personalizate pentru a obtine cele mai bune rezultate posibile.

Cosmetica este arta și practica îngrijirii, păstrării și înfrumusețării corpului uman.
Cu totii intelegem importata ingrijirii tenului si tratarea acestuia. De accea, salonul nostru iti pune la dispozitie o gama de tratamente si produse profesionale, pentru diferite afectiuni ale tenului. Pentru ca ne place sa facem lucrurile bine din prima, iti oferim cele mai bune tratamente adaptate nevoilor tenului tau, cosmeticieni profesionisti bine pregatiti si echipamente performante.

Frumusetea La Cel Mai Inalt Nivel
Principalele obiective ale specialistilor nostri sunt rezultatele din multumirea clientilor. Din acest motiv am investit si vom investi permanent in cele mai performante echipamente, in perfectionarea continua a specialistilor nostri si in cele mai bune tehnologii. Pentru ca meriti ce este mai bun.

Frumusetea
Reprezintă o necesitate pentru un aspect mereu îngrijit, elegant. Imaginea noastră este foarte importantă, atât pentru creșterea stimei de sine, cât și pentru modul în care ne afișăm în societate.

Orice femeie își dorește să nu aibă par pe maini sau in zone vizibile cum este mustata, oricine isi doreste sa aibe o piele impecabilă, indiferent dacă optează pentru o sedinta de epilare definitiva intr-o singura zona sau pe tot corpul. Oricare ar fi alegerea, corpul dumneavoastră vor arăta întotdeuna perfect pentru că acordăm o atenție sporită tratamentului acestuia, precum și normelor igienico-sanitară.

Acestea fiind spuse putem sa afirmam tare si raspicat ca un gift card cadou de epilare definitva este cadoul perfect pentru orice femeie si pentru orice barbat.

Oferte Epilare Definitiva Laser
1. La fiecare 2 abonamente la pret de lista al treilea este gratis. ( 2 + 1 FREE)
2. Vara vine cu 30% discount pentru orice abonament individual.
3. Recomanda un prieten/a si ai 10% discount instant pentru tine si pentru el/ea.
4. Cumpara 2 vouchere gift card de epilare definitiva si la al treilea primesti 50% discount.  Le poti oferi catre 3 persoane diferite sau aceleasi persoane dragi.

Video prezentare: https://www.youtube.com/watch?v=_c_5G4mzb-E&t

Opening Hours:
Friday 12–8:30PM

Monday 12–8:30PM
Tuesday 12–8:30PM
Wednesday 12–8:30PM
Thursday 12–8:30PM
Saturday 12–8:30PM
Sunday     12–8:30PM

 

 

 


ORAS:
  • Pentru Bucuresti introduceti Bucuresti, Sector...
  • Pentru Ilfov introduceti Ilfov, Oras
  • Pentru restul tarii introduceti Romania, Oras

1 comentariu

  1. Review

    Am fost mulțumită

Lasa un Review

*